Wij zijn Promovorm

Wij van Promovorm vinden dat je van een leverancier meer mag verwachten dan het leveren van een product. Stipte levering, bereikbaarheid, snelle en juiste informatie, direct geholpen worden, ook bij telefonisch contact, een uitstekende service en nazorg zijn zaken waar wij voor staan. Communicatie is essentieel om bovengenoemde zaken waar te maken en om tot een mooi product te komen.

Bij Promovorm beschikken we over deskundigheid, creativiteit en we zijn flexibel, innovatief en betrouwbaar. Wij stellen ons proactief op, zijn kritisch en denken mee met onze opdrachtgevers om samen tot het beste resultaat te komen. Zo wordt promotie omgezet in profit. En niet te vergeten, onze lijnen zijn kort. U heeft één vast aanspreekpunt die alles van a tot z afhandelt. Benieuwd hoe wij uw wensen kunnen omzetten in een top- product? Neem dan contact op en wij bellen u voor een afspraak. Naast onze promotionele activiteiten beschikken wij over een ruime collectie cadeau-artikelen van diverse top-merken en deze zijn uitstekend inzetbaar als relatiegeschenk.

 

Werkwijze

Naast een collectie standaard cadeau-artikelen bieden wij de mogelijkheid voor speciale aanmaak geheel volgens wens. Zie hiervoor de tab ‘promotiemateriaal’ en ‘ontwerp en drukwerk’. Ook kunnen diverse standaard producten worden voorzien van uw eigen opdruk of gravering. U kunt op éénvoudige wijze aangeven waar uw interesse na uitgaat en ons uw aanvraagformulier of bestelling toezenden. Indien er sprake is van een speciaal te produceren product, nemen wij direct contact op en lopen uw wensen en de mogelijkheden door. Wij maken dan z.s.m. een voorstel en indien u daarmee akkoord gaat, een offerte. Indien noodzakelijk kunnen wij eerst een model maken. Alvorens tot productie over te gaan willen wij er zeker van zijn dat wij al uw wensen duidelijk in beeld hebben en deze goed zijn vastgelegd. Standaard producten leveren wij normaal gesproken direct uit voorraad en voor speciale aanmaak is enige tijd nodig en stemmen de levertijd met u af..

Communicatie & teamwork

Voor en ook tijdens de productie besteden wij alle tijd die noodzakelijk is om de opdrachtgever te informeren over de stand van zaken. Mochten zich onverhoopt zaken voordoen, die van belang zijn voor de productie en levering zal er direct contact worden opgenomen. Wij zien dit als “breng” informatie en onze werkwijze is dan ook zo dat wij zo nodig contact opnemen. Ook intern besteden wij alle zorg aan communicatie, zodat de klant altijd deskundig en direct geholpen kan worden.

In ons kleine team is samenwerking vanzelfsprekend. Gebruik maken van elkaars kennis en kwaliteiten staat voorop. Ook maken wij zo nodig gebruik van de kennis van onze partners (fabrikanten en toeleveranciers). Zo komen wij samen altijd tot het beste product wat voldoet aan de gestelde verwachtingen.

Service

Dat spreek je snel uit. Echter er invulling aangeven is een heel ander verhaal. Bij ons is de klant koning. Dus doen wat je zegt en  afgesproken is.Dat moet leiden tot een tevreden klant. Immers wij willen ook in de toekomst graag weer zaken doen. Dat houdt dan ook in, dat gedurende het gehele traject service en duidelijke communicatie verwacht mag worden. Ook nadat geleverd is nemen wij contact op om te informeren of u tevreden bent over het geleverde product en of het aan de verwachtingen voldoet. Mochten er zich problemen voordoen dan maken wij direct een afspraak en zoeken in goed overleg zo spoedig mogelijk een oplossing.

Huisvesting

Wij zijn gevestigd in Eefde aan de Rustoordlaan. Eefde ligt direct aan het Twentekanaal onder de rook van Zutphen en is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak voor een showroom bezoek waar u kennis kunt nemen van de producten die door ons geleverd worden, zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze mogelijkheden.

Fabrikanten

Om invulling te geven aan onze uitgangspunten is de keuze van fabrikanten en toeleveranciers uiterst belangrijk. Wij prijzen ons dan ook gelukkig samenwerking te hebben gevonden met een aantal fabrikanten en toeleveranciers die onze uitgangspunten en doelstellingen onderschrijven en hier al jaren invulling aan geven. Deze TOP-partners zijn bovendien in staat om producten te leveren en te produceren tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn ook onze fabrikanten voortdurend bezig met het optimaliseren van hun producten en productiemogelijkheden en lopen zodoende voorop bij vernieuwingen. Daarbij is verantwoordelijkheid voor het milieu heel belangrijk en wordt altijd consequent gehandeld met oog voor het milieu. De inzet is om duurzaamheid en kwaliteit te combineren.