Promotiekoffers

In deze groep zijn de productie mogelijkheden door het gebruik van verschillende materialen zeer divers. Als basis materiaal wordt zowel karton als ook kunststof PP en hard kunststof gebruikt. Dit in combinatie met handgrepen uit kunststof en touw, met drukknop-, touwtje- en klittenband sluitingen. Door een bedrukking in 1 kleur t/m een full colour en afgewerkt met een laminaat ontstaat een mooi en functioneel product om in te zetten bij promotie-campagnes.

Promotiekoffers van BIO-karton Voor de promotie van biologisch geproduceerde producten leent zich het gebruik van éénzijdig open golfkarton uitstekend. Deze boxen hebben een rustige natuurlijke uitstraling en kunnen worden voorzien van een blind stempel of een stans vlak voor het opbrengen van een bedrukt etiket.

Promotiekoffers van kunststof (PP) Het gebruik van kunststof PP in combinatie met bijvoorbeeld een full colour bedrukking zorgen voor een een mooie uitstraling. Het gebruik van transparant materiaal geeft een heel bijzonder effect aan deze box. De afsluitklep naar wens worden geproduceerd. Bijvoorbeeld over de gehele of halve voorzijde of in een speciale vorm.

Promotiekoffers van karton Karton in combinatie met een full colour bedrukking zorgen voor een prachtige uitstraling van een promotie box met handgreep. Inzetbaar voor de verzending van drukwerk, zoals  bijvoorbeeld catalogi. Ook geschikt voor de verzending van monsters. Met een speciale kartoninleg voor de inhoud is deze box ook als geschenkverpakking inzetbaar. Ook is een combinatie van beplakt karton met hardplastic zijkanten mogelijk. Deze box is naast een opvallend promotiemiddel ook een extra stevige bescherming voor de inhoud. Wij kunnen u het gebruik van onze boxen van harte aanbevelen. Deze zijn breed inzetbaarheid ter ondersteuning van uw promotie campagnes.

In deze groep zijn de productie mogelijkheden door het gebruik van verschillende materialen zeer divers. Als basis materiaal wordt zowel karton als ook kunststof PP en hard kunststof gebruikt. Dit in combinatie met handgrepen uit kunststof en touw, met drukknop-, touwtje- en klitten- bandsluitingen. Door een bedrukking in 1 kleur t/m een full colour en afgewerkt met een laminaat ontstaat een mooi en functioneel product om in te zetten bij promotie-campagnes.

Koffer samenstellen